کیک لیمو ترش بدون گلوتن

کیک لیمو ترش بدون گلوتن ( Gluten-free lemon drizzle cake )
این کیک بدون گلوتن با یک ماده غافلگیر کننده خاص ، بسیار مرطوب می ماند. برای تعجب همه این ماده خاص سیب زمینی پوره شده است!
زمان آمادگی : 30 دقیقه
زمان پخت : 40 دقیقه از جمله پخت سیب زمینی
پخت آسان
برای 8 تا 10 سرو
ارزش غذایی : در هر وعده
کیلوکالری 514
کیلوکالری 514
چربی 36 گرم
کربوهیدرات 41 گرم
قندها 35 گرم
فیبر 2 گرم
پروتئین 9 گرم
نمک 0.88 گرم
کیک لیمو ترش بدون گلوتن
مواد لازم
200 گرم کره نرم شده
200 گرم شکر طلایی
4 عدد تخم مرغ
175 گرم بادام آسیاب شده (برای تهیه این دستور بدون آجیل از آرد ذرت استفاده کنید)
سیب زمینی پوره شده 250 گرم
پوست 3 عدد لیمو
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر بدون گلوتن
برای لعاب
4 قاشق غذاخوری شکر دانه دار
آب 1 لیمو
دستور العمل
مرحله 1
فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید . کره را در ظرف کیک گرد عمیق و 20 سانتی متری بریزید. شکر و کره را با همزن بزنید تا سبک و پفکی شود ، سپس به تدریج تخم مرغ را اضافه کرده و بعد از هر بار افزودن ، هم بزنید. بادام ، سیب زمینی له شده سرد ، پوست لیمو و بیکینگ پودر را داخل آن بریزید.
مرحله 2
مواد را داخل قالب بریزید ، قسمت بالایی آن را صاف کنید ، سپس به مدت 40-45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود و یک سیخ از داخل کیک تمیز بیرون بیاید ، بپزید. بعد از 10 دقیقه خنک شدن روی یک قفسه سیمی قرار دهید. شکر دانه دار و آب لیمو را با هم مخلوط کنید ، سپس روی کیک با قاشق بریزید ، و اجازه دهید از طرفین جاری شود. قبل از برش دادن اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود.
نکات دستور العمل
اگر سیب زمینی دارید ، از سیب زمینی غنی تر برای له کردن استفاده کنید. این بافت فوق العاده سبک و خوب را ارائه می دهد.
آن را بدون آجیل بسازید
اگر می خواهید این میوه را بدون آجیل تهیه کنید ، بادام آسیاب شده را با آرد ذرت جایگزین کنید.
https://www.bbcgoodfood.com/recipes/gluten-free-lemon-drizzle-cakeمنبع
دیدگاهتان را بنویسید